Kako do kondoma i lubrića?

Uobičajeni rok nabave za proizvode kojih nema na zalihi je 3 do 10 dana. Obavijest o tome da proizvod nije na zalihi te očekivano vrijeme nabave primit ćeš putem emaila.

Narudžbe za proizvode koji su na zalihi, zaprimljene do 13 sati radnim danom, poslat ćemo isti dan, a narudžbe zaprimljene subotom i neradnim danom biti će poslane prvi slijedeći radni dan. 

Dostava i preuzimanje robe

Pošiljke šaljemo putem Hrvatske pošta uslugom HPekspres E-paket u roku od 3 radna dana (u veće gradove i mjesta pošiljke najčešće stižu u roku jednog radnog dana).

E-paket je usluga Hrvatske pošte za brzu, sigurnu i diskretnu dostavu pošiljaka na području Republike Hrvatske. Pošiljka biti će isporučena u roku od 24 do 48 sati od obavijesti o slanju vaše pošiljke u gradove/mjesta I. zone (Popis gradova I. zone), odnosno do 72 sata u gradove/mjesta izvan I. zone.

Cijena dostave pošiljaka iznosi 25,00 kn bez obzira na odabrani način dostave. Za pošiljke u vrijednosti većoj od 300,00 kn poštarina se ne naplaćuje.

Kao način slanja možeš odabrati dostavu pošiljke na adresu ili na poštanski ured. Za pošiljke koje se dostavljaju na adresu navedenu u obrascu narudžbe, ukoliko poštar ne zatekne nikog kod kuće, ostaviti će obavijest o prispijeću pošiljke koju u roku od 15 dana možete preuzeti u isporučnom poštanskom uredu.

Ukoliko si za način slanja odabrao/la dostavu pošiljke na poštanski ured, nije potrebno ostaviti adresu već u polje Adresa upisati: Poštanski ured. Molimo obrati pozornost, da na kućnu adresu nećeš dobiti obavijest o prispijeću pošiljke već je potrebno otići na isporučni poštanski ured u tvom gradu/mjestu i na šalteru naglasiti da očekujete e-paket pošiljku s dostavom na poštanski ured. Pošiljke dostavljene na poštanske urede pristižu u isporučni poštanski ured u tvom gradu/mjestu, a u Zagrebu, Rijeci i Splitu na glavni poštanski ured i čekaju na preuzimanje 15 dana od dana prispijeća.

Kašnjenje pošiljki poslanih iz poslovnih prostorija u nadležnosti je Hrvatske pošte i izvan utjecaja web trgovine Kondomanija.hr, ali ćemo ti rado pomoći da saznaš što je s tvojom pošiljkom. Ukoliko ne primiš pošiljku u roku od tri dana od kad ste primili obavijest (emailom ili sms-om) kontaktiraj nas.

Ako ti je ipak najsigurnije doći po svoj paketić, osobno preuzimanje moguće je radnim danom od 9:00 do 16:00, samo imaj na umu da je Kondomanija.hr isključivo online trgovina, svoje proizvode preuzet ćeš u skladištu te se radi toga moraš obvezno najaviti da budeš siguran da je tvoj paketić raspoloživ i spreman za isporuku.