O Kondomanija.hr

Kondomanija.hr

Kondomanija.hr prva je specijalizirana trgovinu za prodaju kondoma i lubrikanata u Hrvatskoj! Nudimo preko 100 različitih vrsta kondoma i trudimo se svakim danom proširiti našu ponudu.

Sretni smo da možemo doprinijeti zdravijem spolnom životu te vam nudimo jednostavan i praktičan način kupovine kondoma i zabavnih dodataka.

Svi kondomi u našoj ponudi renomiranih su europskih proizvođača i zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti i testiranja proizvoda prije nego što završe u džepu ili torbici kupaca.

U ponudi gumenog shopa pronaći ćete barem 20 proizvođača kondoma raspoređenih u 16 različitih kategorija po vrsti, veličini, strukturi, materijalu, okusu, mirisu i naravno stimulativnosti. Ne znaš što bi od svega što se nudi? Pročitaj članak o bogatoj gumenoj ponudi na Kondomaniji.hr i odluči što bi najradije isprobao/la!

Kretanje po katalogu proizvoda je super jednostavno!

Trebate li veće količine, otisak (print) na kondomima ili kutijice za kondome? Kondomanija.hr nudi velik izbor različitih kondoma po povoljnim cijenama za promociju poduzeća ili brandova, opskrbu hotela, hostela i drugih turističkih objekata. Kondome možete pakirati u kutijice s vašim logotipom ili porukom. Pošaljite nam upit, navedite željene količine, odgovor stiže žurno!

Tražite li proizvod koji nije u našoj ponudi? Javite nam koji, pronaći ćemo ga za vas i pokušati uvrstiti u našu ponudu.

 

Hvala što kupujete na Kondomanija.hr - Sretan vam šoping iz fotelje!

Kondomanija.hr
Tvoja gumena online trgovina

 

Preporučujemo